ASSOCIACIÓ PROFESSIONAL
438
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-438,page-child,parent-pageid-383,bridge-core-3.1.7,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-30.4.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

ASSOCIACIÓ PROFESSIONAL

L’Associació Professional de Terapeutes en el Sistema ARC es va constituir legalment el 1999.

 

El 1998, davant la imminent jubilació d’Antoni Munné -creador del Sistema ARC-, un grup de terapeutes (formats al Centre de Correcció i Condicionament Físic a Barcelona) va donar continuïtat al seu treball terapèutic i de divulgació. Sense perdre de vista aquest objectiu i conscients de la necessitat d’establir relacions professionals més sòlides, es va convocar la primera trobada de terapeutes en el Sistema ARC. S’hi van presentar diverses ponències sobre el seu marc terapèutic, es van establir les bases i objectius de la futura associació i es va definir un Codi Deontològic de bona praxi.

 

A la fi de 1998 van quedar elaborats els estatuts i a inicis de 1999 va ser constituïda legalment l’Associació Professional de Terapeutes en el sistema ARC. L’any 2000 va ser aprovat el Codi Deontològic.

 

L’Associació integra professionals de tot Espanya i col·labora amb diverses entitats, nacionals i internacionals, per donar a conèixer els mètodes que engloba el Sistema ARC.

OBJECTIUS DE L'ASSOCIACIÓ

 • Organitzar en una associació professional a tots els terapeutes formats en el Sistema ARC.
 • Establir un marc deontològic que afavoreixi una pràctica professional respectuosa, correcta i adequada als clients, així com un marc perfectament delimitat en el qual recolzar la seva actuació professional davant de possibles ingerències.
 • Vetllar per la correcta praxi del Sistema ARC.
 • Donar a conèixer el Sistema ARC a la societat mitjançant la participació en fires i organització de conferències, seminaris, cursos i tallers.
 • Promoure la professió dins de l’àmbit de la salut, l’educació i la restauració corporal.
 • Delimitar el marc d’actuació de la professió dins de la societat i els sistemes de salut i educació complementaris.
 • Donar continuïtat a l’experiència acumulada i suport a l’ensenyament-formació professional en el Sistema ARC a través de l’Escola Sistema ARC.
 • Vetllar pel bon funcionament de l’Escola en els vessant organitzatiu, formatiu i d’avaluació de resultats.
 • Donar suport a la formació contínua i actualització de coneixements dels associats.
 • Donar suport legal als associats (assessoria laboral i administrativa).
 • Vetllar per una regulació i reconeixement professional en el marc de les teràpies complementàries a la medicina convencional.

C/ Indústria, 335 Entl. 1a
08027, Barcelona
933.495.263
arc@sistema-arc.com