QUÈ ÉS?
469
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-469,page-child,parent-pageid-1567,bridge-core-3.0.1,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-28.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.8.0,vc_responsive

QUÈ ÉS EL SISTEMA ARC

El sistema ARC (sistema d’Anàlisi Restaurador Corporal) va ser creat a Barcelona a finals dels anys 70 pel terapeuta Antoni Munné. Basant-se en els principis de la fisioterapeuta francesa Françoise Mézières, el sistema ARC s’ha enriquit amb l’extraordinària experiència del seu creador i amb la dels nombrosos professionals que l’apliquen a tot Espanya. Gràcies a les seves investigacions i estudis s’ha creat un sistema terapèutic que ens permet tornar al cos, de manera eficaç i senzilla, la seva forma original, un bon to muscular i l’adequat moviment de les articulacions, recuperant també  l’harmonia emocional.

 

A més, el sistema ARC no només fa possible que recuperem l’equilibri físic i emocional, també aprenem a modificar aquells hàbits que ens perjudiquen i ens provoquen tensions musculars, deformacions òssies i dolor. D’aquesta manera, el sistema ARC ens ajuda a minimitzar l’impacte d’aquestes rutines negatives, de vegades inevitables, en el nostre cos.

 

Els professionals del sistema ARC, al contrari que en altres moltes teràpies, analitzen globalment a la persona (des dels seus hàbits al seu entorn social i mediambiental) per determinar les causes de les lesions i del dolor, perquè només esbrinant-les és possible resoldre els trastorns corporals. Després, el terapeuta aplica el tractament més adequat per solucionar-los i restaurar l’equilibri corporal i emocional.

 

El terapeuta en el sistema ARC realitza una anàlisi global de cada persona, investiga les causes de les lesions i del dolor i proposa el tractament més efectiu per eliminar-los.

 

El sistema ARC engloba quatre mètodes:

  • Microgimnàstica.
  • Massatge Restaurador Corporal.
  • Gravitoteràpia.
  • Micromassatge.

Tots combinen el treball corporal, en base a unes propostes senzilles per recuperar l’equilibri físic i emocional, amb l’educació corporal, que ens ajuda a modificar hàbits incorrectes que perjudiquen el nostre benestar.