POLÍTICA DE PRIVACITAT XARXES SOCIALS
4115
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-4115,bridge-core-3.1.7,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-30.4.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

POLÍTICA DE PRIVACITAT XARXES SOCIALS

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent i aplicable en Protecció de Dades de Caràcter Personal (RGPD) i la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE) , L’ASOCIACIÓN PROFESIONAL DE TERAPEUTAS EN EL SISTEMA ARC informa als usuaris, que ha procedit a crear un perfil a les xarxes socials Facebook, Instagram, amb la finalitat principal de publicitar els seus productes i serveis.

 

Dades de L’ASOCIACIÓN PROFESIONAL DE TERAPEUTAS EN EL SISTEMA ARC:

 • CIF: G61915013
 • DIRECCIÓ: C/ INDÚSTRIA 335 ENT 1a, 08027 BARCELONA
 • CORREU ELECTRÒNIC: INFO@SISTEMA-ARC.COM
 • DOMINI WEB: WWW.SISTEMA-ARC.COM

 

L’usuari disposa d’un perfil a la mateixa Xarxa Social i ha decidit unir-se a la pàgina creada per L’ASOCIACIÓN PROFESIONAL DE TERAPEUTAS EN EL SISTEMA ARC, mostrant així interès en la informació que es publiciti a la Xarxa. En unir-se a la nostra pàgina, ens facilita el seu consentiment per al tractament d’aquelles dades personals publicades en el seu perfil.

 

L’usuari pot accedir en tot moment a les polítiques de privacitat de la pròpia Xarxa Social, així com configurar el seu perfil per garantir la seva privacitat.

 

L’ASOCIACIÓN PROFESIONAL DE TERAPEUTAS EN EL SISTEMA ARC té accés i tracta la informació pública de l’usuari, especialment, el seu nom de contacte. Aquestes dades, només són utilitzats dins de la pròpia Xarxa Social. No són incorporades a cap fitxer.

 

En relació als drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal, dels quals vostè disposa i que poden ser exercits davant L’ASOCIACIÓN PROFESIONAL DE TERAPEUTAS EN EL SISTEMA ARC, d’acord amb la RGPD, ha de tenir en compte els següents matisos:

 

 • Accés: Vindrà definit per la funcionalitat de la Xarxa Social i la capacitat d’accés a la informació dels perfils dels usuaris.
 • Rectificació: només es satisfer-se en relació a la informació que es trobi sota el control de L’ASOCIACIÓN PROFESIONAL DE TERAPEUTAS EN EL SISTEMA ARC, per exemple, eliminar comentaris publicats a la pròpia pàgina. Normalment, aquest dret ha de exercir-lo davant la Xarxa Social.
 • Cancel·lació i/o oposició: Com en el cas anterior, només podrà satisfer-se en relació a la informació que es trobi sota el control de L’ASOCIACIÓN PROFESIONAL DE TERAPEUTAS EN EL SISTEMA ARC, per exemple, deixar d’estar unit al perfil.

 

L’ASOCIACIÓN PROFESIONAL DE TERAPEUTAS EN EL SISTEMA ARC realitzarà les següents actuacions:

 

 • Accés a la informació pública del perfil.
 • Publicació en el perfil de l’usuari de tota aquella informació ja publicada a la pàgina de L’ASOCIACIÓN PROFESIONAL DE TERAPEUTAS EN EL SISTEMA ARC.
 • Enviar missatges personals i individuals a través dels canals de la Xarxa Social.
 • Actualitzacions de l’estat de la pàgina que es publicaran en el perfil de l’usuari. L’usuari sempre pot controlar les seves connexions, eliminar els continguts que deixin d’interessar i restringir amb qui comparteix les seves connexions, per a això haurà d’accedir a la seva configuració de privacitat.

 

PUBLICACIONS

L’usuari, un cop unit a la pàgina de L’ASOCIACIÓN PROFESIONAL DE TERAPEUTAS EN EL SISTEMA ARC, podrà publicar en aquesta última comentaris, enllaços, imatges o fotografies o qualsevol altre tipus de contingut multimèdia suportat per la Xarxa Social. L’usuari, en tots els casos, ha de ser el titular dels mateixos, gaudir dels drets d’autor i de propietat intel·lectual o comptar amb el consentiment dels tercers afectats. Es prohibeix expressament qualsevol publicació en la pàgina, ja siguin textos, gràfics, fotografies, vídeos, etc. que atemptin o siguin susceptibles d’atemptar contra la moral, l’ètica, el bon gust o el decòrum, i / o que infringeixin, violin o infringeixin els drets de propietat intel·lectual o industrial, el dret a la imatge o la Llei. En aquests casos , L’ASOCIACIÓN PROFESIONAL DE TERAPEUTAS EN EL SISTEMA ARC es reserva el dret a retirar immediatament el contingut, podent sol·licitar el bloqueig permanent de l’usuari.

 

L’ASOCIACIÓN PROFESIONAL DE TERAPEUTAS EN EL SISTEMA ARC no es farà responsable dels continguts que lliurement ha publicat un usuari.

 

L’usuari ha de tenir present que les seves publicacions seran conegudes pels altres usuaris, de manera que ell mateix és el principal responsable de la seva privacitat.

 

Les imatges es puguin publicar en la pàgina no seran emmagatzemades a cap fitxer per part de L’ASOCIACIÓN PROFESIONAL DE TERAPEUTAS EN EL SISTEMA ARC, però sí que romandran a la Xarxa Social.

 

CONCURSOS I PROMOCIONS

L’ASOCIACIÓN PROFESIONAL DE TERAPEUTAS EN EL SISTEMA ARC es reserva el dret a realitzar concursos i promocions, en els quals podrà participar l’usuari unit a la seva pàgina. Les bases de cada un d’ells, quan s’utilitzi per a això la plataforma de la Xarxa Social, seran publicades a la mateixa. Complint sempre amb la LSSI-CE i amb qualsevol altra norma que li sigui d’aplicació.

 

La Xarxa Social no patrocina, avala ni administra, de cap manera, cap de les nostres promocions, ni està associada a cap d’elles.

 

PUBLICITAT

L’ASOCIACIÓN PROFESIONAL DE TERAPEUTAS EN EL SISTEMA ARCL utilitzarà la Xarxa Social per publicitar els seus productes i serveis, en tot cas, si decideix tractar les seves dades de contacte per a realitzar accions directes de prospecció comercial, serà sempre, complint amb les exigències legals de la RGPD i de la LSSI- CE.

 

No es considera publicitat el fet de recomanar a altres usuaris la pàgina de L’ASOCIACIÓN PROFESIONAL DE TERAPEUTAS EN EL SISTEMA ARC perquè també ells puguin gaudir de les promocions o estar informats de la seva activitat.

 

A continuació detallem l’enllaç a la política de privacitat de la Xarxa Social:

 • Facebook: https://www.facebook.com/help/323540651073243/
 • Instagram: http://instagram.com/about/legal/privacy/