23, 24 i 25 Juliol. Sant Joan de l’Erm. MICROGIMNÀSTICA I NATURA
4681
post-template-default,single,single-post,postid-4681,single-format-standard,bridge-core-2.7.7,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-26.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

23, 24 i 25 Juliol. Sant Joan de l’Erm. MICROGIMNÀSTICA I NATURA

Del 23 al 25 de juliol

MICROGIMNÀSTICA I NATURA

A Sant Joan de l’Erm.
Serà un cap de setmana en un entorn natural per mimar-te i iniciar un viatge corporal que t’ajudarà a conèixer millor el teu cos i les seves necessitats, per reconnectar amb la teva harmonia natural i aprendre:
· Respecte cap a un mateix
· Autoestima
· Respecte cap als altres
· Empatia
· Autoconeixement i consciència
· Escolta interna, tant física com emocional
· Millorar com habitar el nostre cos d’una manera més saludable
· Menjar de manera conscient.

Més informació:
Antònia Altayó 646.588.197 lamicrogimnastica14@gmail.com
Teresa Ruiz 610.971.392 centrearnica@gmail.com

 

Tags: